Termékcsoportok

Katalógusaink
Mi alapján válasszak lámpát?

Markslöjd  termékeire nagy részben a skandináv design jellemző. Fiatalos és könnyed lámpákról van szó, amit a fiatalok különösen kedvelnek. A Markslöjd modern és klasszikus kristály csillárai, kristály mennyezeti lámpái különösen nagyon népszerűek a lakberendezők és belsőépítészek körében. 

Találsz íróasztali lámpákat akár LED világítással, halogén izzóval, vagy fényerőszabályzóval, vagy hagyományos izzóval, ami természetesen kiváltható kompakt fénycsővel, halogén izzóval vagy LED fényforrással. 

Markslöjd és Lampgustaf termékeink
Az ITALUX rendkívül széles választékot kínál. Számtalan design lámpacsaládot tudunk ajánlani jó minőségben, melyeknek árai nem szálltak fel a csillagok közé. A kristály lámpákat gazdag fantáziával megáldott designerek tervezték. Populáris modern és klasszikus lámpák, spotok, süllyesztett és kültéri lámpák is színesítik a katalógust.

Italux termékeinkA LAMPEX szintén populáris lámpákat gyárt. Nagy választékban kínál modern és klasszikus mennyezeti lámpákat. Nagyon olcsók a hagyományos klasszikus csillár családok. A hagyományos, egyszerű formavilágot kedvelő vásárlóinknak ajánljuk, akik nem szeretnének olyan sokat szánni a lakásvilágításra.

Lampex termékeink
KUTEK klasszikus stílusú csillárcsaládokat és kiegészítőket gyárt. A lámpagyártásban a legmagasabb minőséget képviselik. Mondhatni minden egyes darab egy ékszer, talán azért mert egy ékszerész házaspár tervezi és gyártja őket. A termékek alapanyaga olasz üveg, bronz és a legmagasabb minőségű Swarovski Strass kristály. Stílusos környezetben mutatnak igazán lélegzetelállítóan. Igényes vásárlóknak ajánljuk jó szívvel stílbútorokhoz. Ebben a stílusban ár-értékarányban ez a legjobb választás.

Kutek termékeink


CANDELLUX termékei az általános lakásvilágítás minden igényét kielégítik. De igazán érdekes és máshol nem látható formabontó lámpák is feltűnnek a kínálatában. Teljes lámpacsaládok választhatók ki fali lámpával, asztali lámpával, állólámpával, mennyezeti lámpával, spottal, gyereklámpával, függesztékkel, 3-5 ágú csillárokkal.

Candellux termékeinkNowodvorski

Cégünk profilja a lámpatestek tervezése, beszerelése és gyártása. Már 18 éve folytatjuk tevékenységünket, amivel lehetővé tettük számunkra, hogy tapasztalatokat szerezzünk egy jelentős világítástechnikai cég megvalósításához.

Nowodvorski termékeink


Eglo 

Nagyon magas elvárásokat támasztunk termékeink minőségével és szolgáltatásainkkal szemben. Ezért vizsgálunk minden fejlesztési és termelési lépést – a termékötlettől a kialakítási fázison át egészen a szériagyártásig

Eglo termékek

AXOLIGHT

Egyre növekvő a kereslet az Axo Fénytechnikai termékek iránt az észak-amerikai piacon, ennek oka a kiváló szintű szolgáltatás és a stratégiai döntések meghozatala. 2009-től az Axo Fény USA kiemelkedő növekedést tapasztalt a piacon. A 10.000 négyzetméteres raktárunk székhelye Danbury, Connecticut. A termelés központja Olaszország.


RÁBALUX

A RÁBALUX kiemelten foglalkozik a minőségbiztosítás kérdésével. A Rábalux által gyártott és forgalmazott termékek mindegyike teljes mértékben megfelel az európai uniós szabványok vonatkozó előírásainak (EN 60598), melyet a csomagoláson feltüntetett CE szimbólum is tanúsít.

Maxlight

Hét éve szállítunk  lakások és szállodák számára első osztályú világítási eszközöket, hogy a különböző stílusokban a minőség és az ár megfelelő arányával növeljük befolyásunkat az európai piacokon.Évről évre számos új gyűjtemény, katalógus jelenik meg, amely verseng a világ legjobb márkáival.

Maxlight termékeink


Artemide

Az 1960-ban alapított Artemide mára szinonimája lett a minőségnek és stílusnak a világítástechnikai piacon.


Kanlux

 A Kanlux Részvénytársaság a lengyel világítástechnikai iparág egyik legnagyobb és legrégebben megalakult vállalata. A cég 1989.-ben jött létre, s az óta dinamikusan fejlődik. KANLUX márkájú termékek nem csak Lengyelországban, hanem egész Európában ismertek. 


Norlys

A skandináv eredetű , a mai napig az egyik legnagyobb gyártó a piacokon napjainkban, ami természetesen kötelez bennünket, hogy olyan termékeket készítsünk, melyek tökéletesen ellenállnak a kemény éghajlati viszonyok hatásainak.Rabalux 

A minőség-ellenőrzés kulcsfontosságú jelentőségű RABALUX számára. Mindenki számára teljes mértékben megfelelnek a gyártott és forgalmazott RABALUX termékek, fontosnak tartják a vonatkozó biztonsági rendelkezések (EN 60598) szemelőt tartását. Az Európai Uniós szabályozás által igazolt CE jelzés megtalálható minden termék csomagolásán. 


Slv

Mi egy csodálatos csapat valódi világítási szakembert foglalkoztatunk. A hangsúly a kiegyensúlyozott kapcsolaton és az innovatív technológián, és mérsékelt árakon biztosít sokszínűséget és a magas minőségi színvonalat.  

Kosár

A kosár üres.
Partnerünk