Kérdése van? Hívjon minket! +36-75/411-530

Blog

SÍNES RENDSZEREK

2024.07.17 07:42
SÍNES  RENDSZEREK

SÍNES RENDSZEREK

Sínes rendszerek esetén egy tetszőleges hosszúságú és alakú sínt helyezünk el a mennyezeten, mely egyetlen ponton csatlakozik csak a mennyezeti elektromos kiálláshoz. Az áramot a sín belsejében elhelyezett réz érpár vezeti, erre csatlakozik a lámpák adaptere, így tud áramot átvenni. Magán a sínen bárhol elhelyezhetjük a sín rendszerhez illeszkedő lámpatestet.

A sínes világítási rendszerek előnyei a variálhatóság és az egypontos csatlakozás. A sínes rendszerek fajtái megkülönböztethetőek a beépíthetőségük vagy a feszültség alapján és a fázisok száma szerint.

A három áramkörös sínes rendszer 230 V-os, feszültségű három fázisú sínrendszer. Ugyanazon a sínes rendszeren elhelyezett lámpatestekből három világítási kör alakítható ki és körönként külön-külön kapcsolhatóak, szabályozhatóak.

Magnetic Track 48 V-os sínrendszer kis feszültségen működik, így a rendszerhez szükség van tápegységre. Cserébe ez a rendszer érintésvédelmileg biztonságos, így például oldal falakra is nyugodtan felszerelhetőek, nem kell félnünk a balesetektől, illetve a kis feszültség miatt energiatakarékos megoldást nyújt.

Design szempontból keskeny, filigrán sínek, melyek álmennyezeti kivitelezésnél a mennyezet síkjába simulnak, ezáltal nagyon dekoratív és igényes megjelenést eredményeznek.

>> KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG A SÍNES RENDSZEREINKET! <<